עבודה טעימה

בית הספר לתיירות ולמלונאות בחיפה, בו לומדים מידי שנה מאות תלמידים את יסודות ורזי הבישול, פתח אתמול (שני, 29.1) בשעות הבוקר את מטבחיו בפני עשרות אמהות וסבתות, שפונו לחיפה מהעיר שלומי ומיישובים נוספים
קרדיט צילום: ניר בלזיצקי, דוברות עיריית חיפה

בית הספר לתיירות ולמלונאות בחיפה, בו לומדים מידי שנה מאות תלמידים את יסודות ורזי הבישול, פתח אתמול (שני, 29.1) בשעות הבוקר את מטבחיו בפני עשרות אמהות וסבתות, שפונו לחיפה מהעיר שלומי ומיישובים נוספים, ושהתגעגעו למטבח ולבישולים הביתיים שלהן.

במשך ארבע שעות הכינו הנשים הבשלניות, יחד עם תלמידי בית הספר, את מטעמיהן הייחודיים – קוסקוס, פריקסה, מופלטות, מרקים ותבשילים שונים.

בסיום הבישולים וכשניחוחות של תבלינים ממלאים את חלל המטבח, ישבו הנשים והתלמידים לארוחת צהריים טעימה ועשירה ואף ארזו בקופסאות כמה מהמטעמים שהכינו, על מנת להעבירם אל חברי כיתת הכוננות של שלומי ואל מפונים נוספים השוהים בחיפה.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.