צו עיכוב יציאה מן הארץ בוטל. האם הליך הגירושין יגיע לקיצו, בהתערבות הבן הלוחם?

מטוס נוחת

"ויתרתי לבעלי אחרי שהבן שלי התעקש ועורכת הדין לחצה ואמרה לי שביטחון המדינה קודם לבגידות של בעלי"

בני זוג ניהלו בשנה האחרונה מאבק גירושין קשה. לזוג שלושה ילדים הבעל יועץ חיצוני למשרד הביטחון בהיותו איש צבא לשעבר. האישה חוקרת במוסד אקדמי. לפני שלוש שנים גילתה האישה כי בעלה בוגד בה. הבעל הכחיש, לאחר מכן הודה אבל לא הסכים להתגרש.

תוך כדי המאבק דיווחה האישה לעורכת הדין שרין סולן כי היא חושדת שבעלה מעלים כספים מחשבונם ובתגובה היא נקטה בכמה צעדים, בין היתר עיקול על החשבון ובמקביל ביקשה צו עיכוב יציאה מן הארץ אחרי שהציגה לבית המשפט ראיה לפיה עולה חשד כי בעלה ינסה להבריח כספים לחו"ל.

לבני הזוג בן לוחם באחת הסיירות. כשפרצה המלחמה נקרא הבעל כיועץ למשרד הביטחון לצאת לארה"ב יחד עם משלחת מצומצמת של אנשים כדי לתאם חלק מהגעת האספקה הצבאית לישראל. ממש ביום השני למלחמה הוא הבין כי הוא לא יכול לעזוב את הארץ. הוא סירב לשתף איש באיסור שהוטל עליו וניסה לשכנע את אשתו, באמצעות בנו הלוחם, להסיר את הצו. האישה פנתה לעו"ד סולן וסיפרה לה על האירוע. "אני לא חושבת שזה נכון למנוע ממנו לצאת לחו"ל בעת הזו, גם אם הוא יבריח איתו כסף ומזומנים, אנחנו במלחמה" הבהירה עו"ד סולן.

האישה: "ויתרתי לבעלי אחרי שהבן שלי התעקש ועורכת הדין לחצה ואמרה לי שביטחון המדינה קודם לבגידות של בעלי" הוגשה בקשה ואכן בתוך פחות מיממה הבעל המריא לחו"ל, הכל מתחת לרדאר מבלי שאיש במשרד הביטחון יידע על כך. עם שובו ארצה, שלושה ימים לאחר מכן, ביקש הבעל להגיע לדירתם המשותפת. גם לכך הסכימה האישה ומאז הם ביחד.

עו"ד סולן הבהירה כי במלחמה כמו במלחמה דברים זזים הצידה. "כרגע הם ביחד וכל ההליכים הוקפאו, הלוואי והם יישארו יחד. אחרי המלחמה נדון בשאלות שנותרו פתוחות".

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.