סוף שבוע שלישי למלחמה ובמרינה פטריות הגליל במעונה, בוחרים לפנק את החיילים בארוחת שישי בטעמים של הבית על טהרת מוצרי מרינה וכמובן עוד הרבה הפתעות. היוזמה כולה של רמו בן שושן, מייסד ויו"ר חברת מרינה פטריות יחד עם שף סיוון אמסלם ממסעדת הדרה'לה שהתגייס גם הוא, יחדעם עובדי מרינה, הכינו ארוחה עשירה וטעימה. פטריות יער ושאר מטעמים מכל הלב. למען חיילי צה"ל ששומרים בדריכות על גבול הצפון. הלב עמכם שובכם לשלום
פטריוטיות, פטריות, אהבת צה"ל ולתפארת מדינת ישראל
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
לקריאה נוספת
צווי סגירה לעסקים בחיפה בעקבות אירוע ירי פלילי וחשיפת בית הימורים
04/11/2024
אין תגובות
חבר חדש בהנהלת יד ושם: שמעון דורון, יו"ר הארגון העולמי של יהודים יוצאי לוב
04/11/2024
אין תגובות
נשק בתנועה – סוכל בדרך לנסיון חיסול
04/11/2024
אין תגובות