עשרות עובדים יצאו ליום חווייתי בגליל שכלל סיור בעיר העתיקה, ביקור במוקדי תיירות אזוריים וארוחה משותפת – במסגרת יוזמה של ההסתדרות במרחב חיפה לחיזוק הקשר הארגוני ולעידוד הכלכלה המקומית; יו"ר המרחב, משה מזרחי: "בשנה כל כך לא פשוטה, הצלחנו לייצר מקום של הקשבה, שותפות ותמיכה הדדית שהופכים לכוח לטובת העובדים"
ביום גיבוש מקצועי ומגובש, יצאו עשרות מעובדי ועובדות בית משפט שלום קריות לביקור בצפת ובגליל העליון – ביוזמת ההסתדרות הכללית החדשה במרחב חיפה, כחלק ממדיניות עידוד התיירות בצפון בהובלת יו"ר ההסתדרות, ארנון בר-דוד.
המסלול כלל סיור מודרך בעיר העתיקה של צפת, בליווי מוזיקלי של שירי נשמה, ביקור במרכז המבקרים של בסא חביב בפרוד, ארוחת צהריים במסעדת איסקנדר, וחתימה בחוות התבלינים שבחולתה.
האירוע נערך בברכת יו"ר ההסתדרות במרחב חיפה, משה מזרחי, ובהשתתפות עו"ד רימא אסעד – מרכזת הסתדרות עובדי המדינה והרפואה, יו"ר ועד העובדים ענת נוי, חברי הוועד, המזכירה הראשית של בית המשפט איריס דדון, ונציגים נוספים מהנהלת המערכת.
"עובדי מערכת המשפט הם חלק בלתי נפרד מהשירות הציבורי בישראל", ציין יו"ר ההסתדרות במרחב חיפה, משה מזרחי, שהגיע לברך את העובדים לפני צאתם ליום הגיבוש והוסיף כי "הם שומרים מדי יום על תקינות המערכת ועל זכויות הציבור. חשוב לנו לחזק אותם גם ברמה האישית והחברתית – ויום כזה הוא חלק בלתי נפרד מהמחויבות שלנו כלפיהם."
יוזמת הגיבוש משתלבת באסטרטגיה רחבה של ההסתדרות, הכוללת חיזוק התיירות המקומית, קידום רווחת העובדים במגזר הציבורי והעמקת תחושת השייכות של עובדי המדינה למרחב בו הם חיים ופועלים.