גם אמש המשיכו פקחי אגף החופים ופקחי אגף האכיפה של עיריית חיפה ושוטרי תחנת חיפה, במבצע האכיפה רחב ההיקף בחופי העיר ובשדרות בן גוריון.
עשרות פקחים ושוטרים נפרסו במוקדים השונים, הציבו חסימות ובדקו נהגים וכלי רכב.
במהלך המבצע נתפסו עשרות בקבוקי אלכוהול, אלות, סכינים, סמים, עוכבו נהגים לרכבים עם אגזוזים משופרים ורמקולים גדולים, ונרשמו עשרות דו"חות.
בכוונת עיריית חיפה ומשטרת חיפה להמשיך במבצעי האכיפה הללו, ולהרחיבם גם לאזורים נוספים בעיר.
ראש עיריית חיפה יונה יהב: "המבצעים הללו מוכיחים את עצמם, והם יימשכו במלוא הנחישות. אין לנו כוונה לעצור לרגע. המחויבות שלנו היא למען ביטחונם של תושבי חיפה והמבקרים בה, ונמשיך להפעיל יד קשה כנגד מי שמגיעים לכאן להפר את הסדר ולאיים על שלום הציבור".
מנכ"ל עיריית חיפה דוד לוריא: "שיתוף הפעולה של פקחי העירייה עם משטרת ישראל מוכיח את עצמו מדי שבוע. נגמרו הימים בהם מגיעים לחיפה מבחוץ גורמים שליליים ומסכנים את התושבים. אנחנו פועלים נגדם ונמשיך לפעול נגדם, ומבצעי האכיפה האלו יתקיימו גם בחלקים נוספים של העיר. אנחנו מחזירים את הביטחון לתושבי חיפה".
קרדיט צילומים: דוברות עיריית חיפה.





