בגן הזיכרון שבהדר נערך היום (שלישי) הפנינג ט"ו בשבט שיזמה עיריית חיפה. האירוע התקיים בשיתוף קק״ל ובהשתתפות ראש העיר חיפה, יונה יהב, ילדי גנים משכונת הדר, תלמידי כיתות ה׳ מבית הספר ליאו בק הדר, חיילי פרקי משימה ושוטרים מיחידת השיטור החדשה, תוך שימת דגש על חיזוק הקשר לטבע העירוני ולטיפוח המרחב הירוק בעיר.
במקביל להפנינג, התקיימו במהלך הבוקר נטיעות ופעילויות ט״ו בשבט בגני הילדים ובבתי הספר ברחבי חיפה, כחלק מחיבור בני הדור הצעיר לשורשים, לסביבה ולטבע העירוני של חיפה.
תלמידי בית הספר ליאו בק הדר נהנו מחגיגה ירוקה של שותפות, קהילה ורב־תרבותיות. בית הספר מתאפיין בריבוי לאומים ושפות, ובמסדרונותיו נשמעות שפות רבות – בהן עברית, טיגרית, אנגלית, ספרדית, רוסית, אוקראינית, גרמנית, טאגלו, ערבית ורומנית – ביטוי חי ומרגש לרב־תרבותיות החיפאית.
ראש העיר חיפה, יונה יהב: "בית הספר ליאו בק הדר מגלם את הרוח החיפאית במלוא יופייה – מפגש מרגש של תרבויות, שפות וערכים של חיים משותפים. כאן, בלב השכונה, ילדים מכל קצוות העולם לומדים וגדלים יחד ומוכיחים מדי יום שחיפה היא עיר של שותפות, סובלנות וכבוד הדדי. זהו דור צעיר שמטפח לא רק עצים וירוק, אלא גם תקווה לעתיד של קהילה מאוחדת וחברה טובה יותר לכולנו".





