טקס הענקת כתבי מינוי לועדי עובדי יוניליוור וגלידות שטראוס

בהשתתפות הנהגת ההסתדרות במרחב חיפה: טקס חגיגי ומרגש נערך להענקת כתבי מינוי לועדי העובדים ביוניליוור ובגלידות שטראוס – עם מסר של שותפות ומחוייבות למען העובדים

ביום רביעי האחרון התקיים טקס חגיגי ומעורר השראה, במהלכו הוענקו כתבי מינוי רשמיים לנציגות הנבחרת של עובדי יוניליוור וגלידות שטראוס. בטקס נכחו נציגי ההסתדרות, חברי הוועדים והנהלת המפעל, אשר הגיעו לחלוק כבוד לנציגים ולהביע תמיכה מלאה בשליחותם החדשה.

האירוע עמד בסימן חיזוק מעמדה של הנציגות כגורם מתווך משמעותי בין העובדים להנהלה – גוף אשר מהווה עמוד תווך בשמירה על זכויות העובדים, קידום רווחתם וביסוס השותפות הארגונית.

יו"ר ההסתדרות במרחב חיפה, משה מזרחי, בירך את חברי הוועדים ואמר כי "נציגות חזקה ומובילה היא תנאי לשיח קונסטרוקטיבי. אני מאחל לכם הצלחה – המשיכו לפעול באחריות, ביושרה ובשליחות".

יו"ר האגף לאיגוד מקצועי, דוד לוי,  אמר כי "אתם לא לבד. ההסתדרות מלווה אתכם לאורך כל הדרך – בייעוץ, הכוונה ובעשייה משותפת למען העובדים".

יו"ר ועד העובדים ביוניליוור ובגלידות שטראוס, יוסי אוזן, הודה להסתדרות על הליווי הצמוד לאורך הדרך, וציין כי חברי הוועדים מחויבים להמשיך ולהיאבק למען תנאי העבודה ורווחת כלל העובדים: "נמשיך לפעול יחד, באחדות ובנחישות", אמר אוזן.

בין המכובדים שכיבדו את האירוע בנוכחותם: יו"ר איגוד המזון והתרופות הפרמצבטיקה, אליעזר בלו, יו"ר אגף קהילה ושירות לפרט ומחזיקת תיק המפעל, מרים בלס, ומזכירת איגוד מקצועי, מורן טל ניסים.

נציגי העובדים הודו על האמון שניתן בהם והתחייבו להוות קול ברור, אמין ומקצועי של ציבור העובדים.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

לקריאה נוספת

פייסבוק

אינסטגרם

טוויטר