"הורדתי אותו, תביא את הבא בתור"

קרדיט: דוברות המשטרה

שני האחים ניסו לרצוח ביריות את קרוב משפחתם שנפגע באורח קשה על רקע סכסוך אדמות ולאחר שניצל הוצע לו תשלום פיצוי של 5 מיליון ש"ח בתמורה לכך שלא יתלונן. בתום חקירה של שוטרי המחוז הצפוני כתב אישום הוגש נגד השניים.

בתאריך 02/04/26 התקבל דיווח במשטרת ישראל אודות פצוע ירי במצב קשה שהובא לבית חולים האנגלי בנצרת עם פגיעות ירי בכל חלקי גופו שבהמשך הועבר לבית החולים רמב"ם בחיפה בשל הדרדרות במצבו.

עם קבלת הדיווח נפתחה חקירה במסגרתה נאספו ממצאים שונים מהם עלה החשד כי הירי בוצע כחלק מסכסוך על חלוקת אדמות הקיים בתוך המשפחה. שני החשודים במעשה, תושבי עילוט בני 38 ו-31 נמלטו ונפתח מצוד במטרה לבצע את מעצרם וזירת האירוע לא נמצאה לאחר שבני משפחה אחרים סירבו לשתף פעולה עם המשטרה.

מספר ימים לאחר שמצבו של הקורבן השתפר, הגיעו שוטרי המחוז הצפוני לגבות עדות ממנה עלה כי מספר גורמים ניסו להניא ממנו לשתף פעולה עם המשטרה ואף הוצע לו תשלום של 5 מיליון ש"ח בעבור אי הגשת תלונה.

הקורבן שבחר לשתף את משטרת ישראל גולל בפני החוקרים את פרטי המקרה ובהתאם לעדותו הצליחו השוטרים לאתר את זירת ניסיון הרצח במטע זיתים. עוד עלה מעדותו של הקורבן כי לאחר שאחד הנאשמים זיהה אותו סמוך לביתו, ירה לכיוונו הנאשם כדור שפגע בידו. הקורבן החל להימלט והסתתר בשטח חלקאי עד שזוהה על ידי הנאשמים ונורה בשנית בכדור שפגע בבטנו.

לאחר שנפגע בשנית, ניסה להמשיך להימלט עד שאפסו כוחותיו והוא נפל ארצה. שני הנאשמים הגיעו מעליו ואז נורו לכיוונו עוד מספר רב של כדורים שפגעו בכל חלקי גופו. אז שמה הקורבן כי נאשם אחד פנה ליורה ואמר לו לירות בראשו של הקורבן אך זה השיב "הורדתי אותו, תביא את הבא בתור".

בתום מצוד שנמשך מעל לחודש ימים, בתאריך 03/05/26 נעצר הנאשם הראשון ומספר ימים לאחר מכן, בתאריך 13/05/26, נעצר גם אחיו. עם סיום שלב החקירה הגישה פרקליטות מחוז צפון כתב אישום נגד השניים באמצעות עו"ד מאי סקר במספר עבירות חמורות ובתוכן עבירת ניסיון לרצח.

משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד עבירות האלימות החמורות ולמצות את הדין עם עבריינים, למען שמירה על ביטחון הציבור ושלומו.

מצ"ב תיעוד מאיתור הזירה בשטח החקלאי
קרדיט: דוברות המשטרה

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.