הסיבה המרכזית, לטענת הבעל: "אשתי התמכרה לאח הגדול לשידורים החיים בערוץ המיוחד וכמובן לשידורים בערב. זה הפך לכל עולמה"
אין גיל להתמכרות.. בני הזוג נשואים 30 שנים להם ארבעה ילדים, שלושה נכדים ושניהם חיו באושר במהלך השנים עם אווירה משפחתית חמה ומלוכדת. הכל החל לפני כחודשיים, שחברה הזמינה את האישה לביתה ויחד הן צפו באח הגדול.
החל מאותו יום האישה פשוט לא הפסיקה לדבר על התוכנית, רכשה את הערוץ המיוחד ונצמדה למסך. לדברי הבעל הדבר הפך לחולני. באמצעות עורכת הדין שרין סולן הוא טען כי אשתו כל היום מול המסך. "היא התמכרה לאח הגדול לשידורים החיים בערוץ המיוחד וכמובן לשידורים בערב. זה הפך לכל עולמה". לדבריו בגלל האח הגדול ובגלל הצורך לצפות בכל תנועה כולל בשעות הקטנות של הלילה היא חדלה לתפקד בבית.
לדבריו הוא תמיד סייע לה בניקיונות ובבישולים ותמיד נהגו לצאת פעם בשבוע לבילוי משותף. לדבריו אין ניקיונות, אין בישולים ואין בילויים. היא גם מסרבת לכל מפגש משפחתי בתקופה האחרונה. "יהיה לזה זמן", היא אומרת לבעלה. הבעל התחנן אליה שתצמצם את הבילוי מול המסך אך היא מסרבת. לדבריו היא טוענת כי אין לו זכות להגביל אותה. במיוחד שמדובר בתוכנית שמלמדת על יחסי אנוש ויחסים בין אישיים בין אנשים. היא הציעה לבעלה להצטרף אליה לצפייה.
הבעל כמובן דחה את בקשתה ופתח באמצעות עו"ד סולן תיק ברבני. בני הזוג נשלחו ליישוב סיכסוך במקביל נקבע מועד לדיון. האישה נתבקשה להסכים להגבלה בשעות הצפייה באח הגדול בטרם תתקבל החלטה בתוך שבעה ימים.





