תגובה מהירה של שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי המשמר הלאומי הצפוני של מג״ב הובילה למעצר חשוד דקות לאחר אירוע ירי בעיר טמרה ותפיסת אקדח

תמונת האקדח שנתפס. קרדיט: דוברות המשטרה.

הלילה, במהלך פעילות יזומה של שוטרי המחוז הצפוני יחד עם לוחמי המשמר הלאומי הצפוני של מג״ב, נשמעו קולות ירי בעיר טמרה, במהלכו נפגעו שני תושבי המקום באורח קל, על פי גורמי רפואה.

השוטרים, שפעלו בקרבת מקום, חתרו למגע לעבר מקור שמיעת הירי, במהלך הפעילות זיהו השוטרים אופנוע ועליו חשוד שמנסה להימלט שמנסה להימלט מכוחות המשטרה ודלקו אחריו.

תוך זמן קצר ובתום מרדף, הצליחו הכוחות לבצע את מעצרו של החשוד תושב המקום ולתפוס אקדח. החשוד נחקר בתחנת המשטרה והבוקר יובא לדיון בפני בית המשפט בבקשת המשטרה להאריך מעצרו.

משטרת ישראל פועלת בנחישות, באפס סובלנות ובכל האמצעים העומדים לרשותה נגד עבירות ירי ואלימות, במטרה לשמור על ביטחון הציבור ולהביא את העבריינים לדין.


מצ"ב תמונת האקדח שנתפס.
קרדיט: דוברות המשטרה.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.