בית הספר לתיירות ולמלונאות בחיפה, בו לומדים מידי שנה מאות תלמידים את יסודות ורזי הבישול, פתח אתמול (שני, 29.1) בשעות הבוקר את מטבחיו בפני עשרות אמהות וסבתות, שפונו לחיפה מהעיר שלומי ומיישובים נוספים

בית הספר לתיירות ולמלונאות בחיפה, בו לומדים מידי שנה מאות תלמידים את יסודות ורזי הבישול, פתח אתמול (שני, 29.1) בשעות הבוקר את מטבחיו בפני עשרות אמהות וסבתות, שפונו לחיפה מהעיר שלומי ומיישובים נוספים

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.