בחירות מיוחדות לראשות העיר עכו 2026

מרחב אשר מחוז חוף נערך לקראת הבחירות המיוחדות לראשות העיר עכו, שיתקיימו מחר יום שלישי, ו׳ ניסן תשפ״ו, 24.03.26.

משטרת תחנת עכו תיערך בכוחות מתוגברים ברחבי העיר עם עשרות שוטרים, לוחמי מג״ב ומתנדבים, במוקדי ההצבעה והקלפיות הפרוסות ברחבי העיר עכו, על מנת לאפשר את מימוש זכותם הדמוקרטית של התושבים במוקדי ההצבעה השונים.

משטרת ישראל לא תאפשר הפרות סדר ציבורי או עבירות על חוקי הבחירות, ותפעל בנחישות לאכיפה ולנקיטת צעדים כנגד כל ניסיון לפגוע בטוהר הבחירות.

כוחות משטרה גלויים וסמויים יפעלו בריכוזי הקלפיות ובאזורים הסובבים אותם, לשם מניעה, איתור וטיפול בכל פעילות בלתי חוקית העלולה לפגוע במהלך התקין של הבחירות.

בצל המצב הביטחוני, אנו קוראים לציבור להישמע להנחיות פיקוד העורף – הנחיות מצילות חיים.
הציבור מתבקש להתעדכן מראש במיקום הקלפי ובהנחיות הביטחון, להגיע בצורה מסודרת ולהימנע מהתקהלויות מיותרות. לצד זאת, מתבקשים האזרחים לגלות ערנות ולדווח באופן מיידי למוקד 100 של משטרת ישראל על כל אירוע חריג או חשוד.

משטרת ישראל מדגישה כי יום הבחירות הוא יום דמוקרטי חשוב, יש לנהוג באחריות, בסובלנות ולהימנע מכל גילוי אלימות או הפרת סדר.

שיתוף פעולה מצד התושבים יחד עם כוחות הביטחון הפועלים בשטח יסייע להבטיח את קיומו התקין והבטוח של יום הבחירות.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

לקריאה נוספת

פייסבוק

אינסטגרם

טוויטר