דקרו אותו בכל חלקי גופו בעקבות ויכוח על נתיב הכניסה לשכונה. בתום חקירה של שוטרי המחוז הצפוני כתב אישום הוגש.

תמונות. קרדיט: דוברות המשטרה.

שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג״ב פועלים סביב השעון במאבק בפשיעה האלימה. במסגרת פעילותם, פועלים השוטרים מסכלים אירועי פשיעה ועוצרים חשודים.

בתאריך 15/04/26 התקבל דיווח אודות תקיפה חמורה שארעה בעיר שפרעם במהלכה הותקף הקורבן באמצעות סכין ואלה ושמשת רכבו נופצה.

עם קבלת הדיווח שוטרי המחוז הצפוני הגיעו למקום ופתחו בחקירת נסיבות המקרה ותוך שעה ביצעו מעצר של שני התוקפים. מחומר החקירה עלה, כי לאירוע קדם סכסוך על רקע שטח נתיב כניסה.

עם סיומה של החקירה, כתב אישום הוגש היום נגד שני תושבי שפרעם (44,38) בבית משפט השלום בחיפה באמצעות שלוחת תביעות גליל לצד בקשה למעצרם עד תום ההליכים המשפטיים.

משטרת ישראל פועלת במאבקה הנחוש והבלתי מתפשר נגד פורעי החוק המהווים איום לביטחונו ושלומו של האזרח ותמשיך לפעול למען ביטחון הציבור ולמיצוי הדין עם כל אותם מעורבים.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.